Mandariinijuustokakku114kcal

1. sokerikakkupohja irtopohjavuoassa (isossa)

2. Täyte:
Sekoita rahkat, vaniljakastike ja valutetut mandariinilohkot (1 tölkki) kierrevatkaimella, että mandariinit hajoaa rahkaan.

Kuumenna täysmehu kiehuvaksi ja lisää siihen kylmässä vedessä pehmenneet, vedestä puristut liivatteet (7kpl) ja sekoita.

Lisää rahkan joukkoon voimakkaasti sekoittaen.

Kaada seos sokerikakkupohjan päälle ja levitä tasaiseksi.

Laita peitettynä jääkaappiin hyytymään muutamaksi tunniksi tai yön yli.

3. Päällinen:
Valuta mandariinilohkot (voit käyttää myös tuoreita mandariineja) ja asettele ne hyytyneen kakun päälle miten tykkäät.

Tee hyytelösokerikuorrute paketin ohjeen mukaan ja NOUDATA kiilteen levitysohjetta.

Voit vähentää kaloreita, jos teet pelkkään veteen, mutta mehusta tulee kauniimpi väri.

Tarjoile, äläkä kaikkea syö itse, koska tää on sairaan hyvää!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1713 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, kuoreton , annos 55g34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Sokeri 27g108kcal0g26.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g70kcal2.1g14.2g0.2g0.7g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Rahkavalmiste 0,2% (Ehrmann), annos 250g156g88kcal14.1g7.8g0.3g0g
Vaniljakastike (Dr.oetker)72g78kcal2.1g11.8g2.5g0g
Mandariinilohkoja sokeriliemessä61g37kcal0.3g9.1g0g0.7g
Mandariini-appelsiinitäysmehu, Marli9g4.7kcal0g1g0g0g
Liivatelehti, gelatiini6.2g22kcal5.3g0g0g0g
Mandariinilohkoja sokeriliemessä59g36kcal0.3g8.9g0g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Juissi mandariini (Marli), annos 100g31g13kcal0g3.1g0g0g
Hyytelösokeri Dan Sukker27g104kcal0g25.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1071g1218kcal57g217.4g13g4.2g
Valittu annoskoko535g609kcal28.5g108.7g6.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna268g305kcal14.3g54.4g3.3g1.1g
Arvot/100g100g114kcal5.3g20.3g1.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265813