Veriohukaiset, kotitekoiset

Valmistusohje:

Kuori ja hienonna sipulit.

Hauduta ruokalusikallisessa voita.

Sekoita keskenään veri, olut, ruisjauhot, siirappi, jäähdytetty sipuli ja mausta taikina suolalla, valkopippurilla ja meiramilla.

Anna taikinan turvota jääkaapissa vähintään 1 tunti.

Paista veriohukaiset voissa pannulla molemmin puolin rapeiksi.

Tarjoa kuumina puolukkamurskan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Papagena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veri 188g98kcal22.2g0.2g0.8g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 188g80kcal0.7g7.7g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 103g314kcal9g57.3g2g14.4g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Siirappi 23g68kcal0g16.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1071g1138kcal64.6g167g5.8g30g
Valittu annoskoko535g569kcal32.3g83.5g2.9g15g
Annoskoko puolitettuna268g285kcal16.2g41.8g1.5g7.5g
Arvot/100g100g106kcal6g15.6g0.5g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107385