Paistettua lohta kasvispedillä

Paahda seesaminsiemeniä kevyesti kuivalla pannulla ja siirrä sivuun.

Paloittele kala neljään osaan.

Kuumenna ruokalusikallinen rasvaa pannussa ja paista lohipalat molemmin puolin.

Siirrä lohipalat lutaselle ja mausta sitruunapippurilla.

Peitä lohipalat foliolla ja pidä ne lämpimänä.

Hienonna valkosipuli, suikaloi paprika ja puhdistettu purjo.

Leikkaa porkkana ja juuriselleri tikkumaisiksi suikaleiksi.

Lisää pannulle ruokalusikallinen rasvaa ja kuullota siinä valkosipuli ja inkivääri.

Lisää loput kasvikset ja kuullota vielä 5 minuuttia.

Lisää lopuksi soijakastike ja seesaminsiemenet.

Tarjoa kasvikset ja lohi keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Helmi75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesaminsiemen, kuorineen 3.7g25kcal1g0.3g2.2g0.5g
Kirjolohifilee 219g361kcal36.6g0g24g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.1g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Valkosipuli 1.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Paprika punainen 74g22kcal0.7g3.3g0.3g1.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g28g8kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Juuriselleri 33g10kcal0.4g1.5g0.1g1g
Inkivääri, tuore, silputtu6.6g5.2kcal0.1g1.2g0.1g0.1g
Purjosipuli 44g10kcal0.8g1g0.1g0.9g
Soijakastike 7.9g4.7kcal0.4g0.7g0g0g
Rypsiöljy 12g104kcal0g0g11.8g0g
Täysjyväriisi, keitetty, suolaa 105g141kcal2.5g29.9g0.3g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1071g1391kcal85.8g80.4g78g15.4g
Valittu annoskoko536g695kcal42.9g40.2g39g7.7g
Annoskoko puolitettuna268g348kcal21.5g20.1g19.5g3.9g
Arvot/100g100g130kcal8g7.5g7.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144785