Parmesan Kana

Kanafileet (550 g) leikataan suikaleiksi ja pyöritetään sulatetussa voissa (100 g) ja tämän jälkeen parmesan juustosta (45 g), persiljasta (kourallinen) sekä korppujauhossa (1 dl) valmistetussa seoksessa.

Lopuksi suikaleet pannaan uuniin (225 Celssiusta) 15 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafile (Kariniemi), annos 110g385g424kcal88.5g0g8.1g0g
Voi 70g508kcal0.8g0.3g56.9g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g32g124kcal10.4g0g8.9g0g
Korppujauho 35g128kcal3.7g26.2g0.4g1.9g
Persilja 14g3.8kcal0.2g0.2g0g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1071g2374kcal207.2g53.4g148.6g6g
Valittu annoskoko536g1187kcal103.6g26.7g74.3g3g
Annoskoko puolitettuna268g593kcal51.8g13.4g37.2g1.5g
Arvot/100g100g222kcal19.3g5g13.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265480