Jauheliha-tomaattikeitto

Ruskista jauhelija kattilassa, lisää sipuli, valkosipuli, chili ja porkkana.

Sekoittele pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet (kasvisliemi, basilika, pippuri, soijakastike).

Anna hautua 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha90g150kcal17.1g0g9g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)180g45kcal1.8g9.9g0g2.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g27g7.6kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Sipuli 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.6g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Vehnäjauho, sunnuntai1.1g3.9kcal0.1g0.8g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g1.4g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1071g426kcal39.2g26.6g18.2g7g
Valittu annoskoko536g213kcal19.6g13.3g9.1g3.5g
Annoskoko puolitettuna268g107kcal9.8g6.7g4.6g1.8g
Arvot/100g100g40kcal3.7g2.5g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325139