Pappilan kaalipiirakka

Suikaloi kaali ja pienennä sipuli.

Ruskista ne voissa padassa ja lisää hieman vettä ja mausteet.

Hauduta kannen alla kypsäksi.

Kauli taikinasta kaksi levyä.

Laita täyte toiselle levylle ja peitä toisella levyllä Valele vedellä ja pistele haarukalla reikiä.

Kypsennä 225 asteessa, uunissa 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 394g109kcal4.7g16g0.8g8.3g
Sipuli 16g4.7kcal0.2g0.7g0g0.3g
Voi 40% rasvaa 5.6g21kcal0.1g0.1g2.3g0g
Piirakkataikina Sunnuntai112g416kcal5.6g36g28.1g2.2g
Siirappi, tumma8.4g27kcal0g6.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1071g1156kcal21.2g118g62.4g21.6g
Valittu annoskoko535g578kcal10.6g59g31.2g10.8g
Annoskoko puolitettuna268g289kcal5.3g29.5g15.6g5.4g
Arvot/100g100g108kcal2g11g5.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87903