Jauhelihamureke kikherneiden kera

Valmista korkeaan vuokaan pohjalle mausteseos: kananmuna, kermaviili, ketsuppia, soijaa, mausteita (sitruunapippuria, grillimaustetta, chiliä, suolaa).

Lisää mausteseokseen jauheliha ja sekoita.

Tiiviistä palloksi (tai vuoan muodon mukaan) ja laita vettä niin, että mureke lähes peittyy.

Laita uuniin 1.h/200c ja 2.h 180c.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Annkristin

Annkristin sanoi...

Mureke on proteenipitoinen ja vähärasvainen (vain jauhelihan rasva) sekä maukas, - laita rohkeasti mausteita! Myös yrttejä voi lisätä (persilja, timjam yms)

torstai 22.01.2009 klo 19:01

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha360g597kcal68.3g0g36g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 45g29kcal1.4g2.2g1.6g0g
Kananmuna kuoreton 25g35kcal3.1g0.1g2.5g0g
Ketsuppi, Felix8.1g7.3kcal0.1g1.7g0g0g
Soijakastike 8.1g4.9kcal0.4g0.8g0g0g
Kikherne säilötty Bonduelle90g117kcal5.8g18g2.7g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1071g1581kcal158.2g45.6g85.6g9g
Valittu annoskoko536g790kcal79.1g22.8g42.8g4.5g
Annoskoko puolitettuna268g395kcal39.6g11.4g21.4g2.3g
Arvot/100g100g148kcal14.8g4.3g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99630