Kaalisalaatti

Raasta tai pilko pieneksi kaali, sipuli, paprika, (poulikas kurkkua), valkosipuli.

Sekoita.

Keitä liemi: aineet kattilaan n. 2 min.
Kaada kaalin päälle.

Peitä ja laita kevyt paino vuorokaudeksi.

Suositellaan syötäväksi usein.

Säilyy viikon.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1715 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g313g75kcal3.8g10.6g0.6g6.6g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Paprika, punainen47g12kcal0.4g2.2g0.2g0.9g
Kurkku 63g6.8kcal0.4g0.9g0.1g0.4g
Valkosipuli 6.2g6.8kcal0.5g1g0g0.1g
Valkoviinietikka (Rajamäen)47g9kcal0g3g0g0g
Oliiviöljy 28g249kcal0g0g28.1g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1072g734kcal11g38.4g58.2g17g
Valittu annoskoko536g367kcal5.5g19.2g29.1g8.5g
Annoskoko puolitettuna268g184kcal2.8g9.6g14.6g4.3g
Arvot/100g100g69kcal1g3.6g5.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260730