Juuressosekeitto

Keitä juurekset ja survo keitinliemineen.

Lisää ruokakerma, herneet, suolaa, pippurirouhetta, aromisuolaa sekä yrttejä.

Kiehauta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Sara15
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 1000g809kcal15.7g168.3g0.5g30g
Porkkana, keskikokoinen 65g400g112kcal2.4g23.8g0.8g10g
Peruna, vanha, kuorittu 400g305kcal7.5g62g0.8g4g
Selleri, annos 50g200g28kcal2g6g0g0g
Lanttu 400g115kcal4g18.4g1.2g7.2g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g50g45kcal1.5g1.8g3.5g0.4g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g500g600kcal17g18g50g0g
Herne 400g276kcal20.2g37.4g1.6g12.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10700g4580kcal140.6g671.4g116.8g128g
Valittu annoskoko5350g2290kcal70.3g335.7g58.4g64g
Annoskoko puolitettuna2675g1145kcal35.2g167.9g29.2g32g
Arvot/100g100g43kcal1.3g6.3g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282644