Kesäkurpitsakeitto

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Kuullota sipulia pienessä määrässä öljyä (itse käytän öljysumutinta).

Lisää kesäkurpitsa ja sekoittele pari minuuttia.

Lisää joukkoon valkosipuli, fondi, tomaattimurska, mausteet ja puolisen litra vettä.

Sekoita ja hauduta puolisen tuntia.

Maista, mausta lisää tai lisää vettä.

Lisää makronit ja siskonmakkarapalloset.

Anna kiehua, kunnes pasta on kypsää (n. 6 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 36g39kcal2.8g5.9g0.2g0.8g
Kesäkurpitsa zucchini 1050g190kcal5.9g26.2g4.2g7.3g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g45g72kcal4.1g14g0.1g0.3g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1500g525kcal15g97.5g7.5g0g
Sokeri 12g49kcal0g12g0g0g
Basilika, kuivattu 3g7.6kcal0.4g0.6g0.1g1.2g
Timjami 3g8.5kcal0.3g0.8g0.2g1.1g
Oregano, kuivattu 3g9kcal0.3g0.6g0.3g1.3g
Siskonmakkara (Korpela), annos 100g900g2142kcal110.7g0g171g0g
Vesi, vesijohtovesi 1500g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 180g55kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Ruispasta runsaskuituinen (Torino), annos 40g120g396kcal14.4g78g2.3g10.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10704g6984kcal312.4g488.4g372.6g51.8g
Valittu annoskoko5352g3492kcal156.2g244.2g186.3g25.9g
Annoskoko puolitettuna2676g1746kcal78.1g122.1g93.2g13g
Arvot/100g100g65kcal2.9g4.6g3.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=414876