Kirjolohta uunissa

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Laita kala vuokaan, hiero pintaan mineraalisuola ja sitruunapippuri.

Leikkaa päälle tuore ruohosipuli.

Paista keskitasolla 200 asteessa tunnin verran.

Samassa uunissa valmistuu kesäkurpitsa-broccoli-lisäke!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee, uunissa paistettu (keskikok. annos)4809g11252kcal942.5g206.8g745.3g0g
Ruohosipuli, tuore481g130kcal6.7g18.3g2.9g5.3g
Mineraalisuola keskiarvo 34g0.4kcal0.1g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g4.8g8.2kcal0.4g1.5g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 24g213kcal0g0g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10704g23206kcal1899.4g453.2g1544.4g10.6g
Valittu annoskoko5352g11603kcal949.7g226.6g772.2g5.3g
Annoskoko puolitettuna2676g5802kcal474.9g113.3g386.1g2.7g
Arvot/100g100g217kcal17.7g4.2g14.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=425155