Karppaajan juustokakku

Sekoita mantelijauhe, kaneli ja juokseva rasvaseos massaksi ja levitä piirakkavuokaan (n. 28cm).

Laita jääkaapiin n. 5min.

Sekoita tuorejuusto letkeäksi ja lisää munat yksitellen joukkoon.

Kun seos on tasaista, lisää makeutusjauhe ja raasta mausteeksi appelsiinin tai sitruunankuorta (n. 2kpl:n kuoret), lopuksi lisää joukkoon smetana tai creme fraiche ja sekoita seos tasaiseksi.

Kaada seos pohjan päälle ja laita uuniin n. 170astetta ja n. 1h. Jos kakku meinaa tummua liikaa, lisää loppuvaiheessa foliota vuuan päälle.

Nauti, nam!!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Nannii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g80g480kcal16.8g5.3g43.2g0g
Pirkka mainio juokseva rasvaseos (Pirkka), annos 500g40g286kcal0g0.1g32g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2g7.3kcal0.1g1.6g0.1g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g160g408kcal9.4g5.1g38.2g0g
Kananmuna kuoreton 88g126kcal11g0.3g9g0g
Canderel makeutusjauhe6g23kcal0.2g5.6g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio160g224kcal4.5g10.4g19.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1072g3107kcal84g56.8g283.4g0g
Valittu annoskoko536g1553kcal42g28.4g141.7g0g
Annoskoko puolitettuna268g777kcal21g14.2g70.9g0g
Arvot/100g100g290kcal7.8g5.3g26.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221913