Kesäkurpitsalisuke

Kuullota sipuli öljyssä, lisää paprikat ja kesäkurpitsa.

Lopuksi lisää tuorejuusto ja anna hautua jokunen minuutti, kunnes kesäkurpitsat ovat sopivan kypsiä.

Nauti vaikka lihapullien lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 351g63kcal2g8.8g1.4g2.5g
Paprika keltainen 40g12kcal0.4g2g0.1g0.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Tuorejuusto Creme Bonjour valkosipuli100g301kcal3.7g4.5g30.1g0.1g
Oliiviöljy 14g124kcal0g0g14.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1072g1018kcal13g33.4g91.6g7.8g
Valittu annoskoko536g509kcal6.5g16.7g45.8g3.9g
Annoskoko puolitettuna268g255kcal3.3g8.4g22.9g2g
Arvot/100g100g95kcal1.2g3.1g8.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94716