Punajuuri-jauhelihalaatikko

Keitä riisi suolavedessä noin 10 minuuttia.

Ruskista sipuli ja jauheliha ja mausta basilikalla, suolalla ja pippurilla.

Raasta punajuuret ja sekoita riisin kanssa ja laita voideltuun uunivuokaan.

Sekaan munamaito ja uuniin 200 astetta noin tunniksi.

Ruoka Pirkka 10/2010

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Satukaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puuroriisi, pirkka23g88kcal1.3g18.5g0.1g0g
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 169g65kcal1.7g11.6g0.3g4.2g
Sipuli (kuorittu)4.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha90g150kcal17.1g0g9g0g
Maito, Kevyt113g52kcal3.6g5.4g1.7g0g
Kananmuna 50g(kpl)23g28kcal2.5g0.1g2g0g
Rypsiöljy 3.2g28kcal0g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1073g823kcal52.6g71.6g32.6g8.6g
Valittu annoskoko537g411kcal26.3g35.8g16.3g4.3g
Annoskoko puolitettuna268g206kcal13.2g17.9g8.2g2.2g
Arvot/100g100g77kcal4.9g6.7g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210339