Lihamureke puolukkainen

Sekoita korppujauhot ja kerma, anna turvota noin 10min.

Sekoita silputtu sipuli ja öljy ja laita mikroon 1min.

Lisää korppujauho/kerma-seokseen sipulit ja muut aineet paitsi puolukat.

Sekoita seos tasaiseksi.

Lisää lopuksi puolukat, sekoita mutta vältä rikkomasta marjoja.

Kaada taikina uunipellille ja muotoile pötköksi.

Laita uuniin noin puoleksi tunniksi, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngrd
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2667g4427kcal506.7g0g266.7g0g
Sipuli (kuorittu)367g99kcal4.8g17.6g0.7g6.2g
Rypsiöljy 67g590kcal0g0g66.7g0g
Korppujauho 267g977kcal28g199.7g2.7g14.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)667g567kcal6.7g23.3g46.7g0g
Voileipäkinkku,snellman160g163kcal28.8g1.6g4.5g0g
Kananmuna kuoreton 367g523kcal45.8g1.1g37.6g0g
Puolukka 800g311kcal3.5g54.4g4g20.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10720g15311kcal1248.6g595.4g859.2g82.2g
Valittu annoskoko5360g7655kcal624.3g297.7g429.6g41.1g
Annoskoko puolitettuna2680g3828kcal312.2g148.9g214.8g20.6g
Arvot/100g100g143kcal11.6g5.6g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116514