Makaronilaatikko

Keitä pastaa n. 7 minuuttia lihaliemessä.

Ruskista jauheliha.

Voitele iso vuoka öljyllä ja sekoita pasta ja lihat vuokaan.

Sekoita maito ja kananmunat keskenään ja lisää hieman mustapippuria ja suolaa.

Kaada seos vuokaan.

Kypsytä laatikkoa 175 asteessa noin 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g857g2829kcal137.1g531.4g17.1g51.4g
Atria kevyt jauheliha2000g3400kcal380g0g200g0g
Sipuli (kuorittu)157g42kcal2g7.5g0.3g2.7g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)31g88kcal3g5.7g6g0.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2000g660kcal66g98g0g0g
Kananmuna kuoreton 314g448kcal39.3g0.9g32.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10720g14935kcal1254.8g1287g511.2g108.6g
Valittu annoskoko5360g7467kcal627.4g643.5g255.6g54.3g
Annoskoko puolitettuna2680g3734kcal313.7g321.8g127.8g27.2g
Arvot/100g100g139kcal11.7g12g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130377