Mämmikakku

Mämmi+sokeri vatkataan, kananmunat lisätään yksitellen, mut kuivat ainekset sekoitetaan keskenään ja lisätään taikinaan vuorotellen sulanneen rasvan kanssa.

Paitetaan 185 asteessa ja 45 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Sicilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mämmi1608g1994kcal48.2g537.1g9.6g0g
Sokeri 911g3699kcal0g910.3g0g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g831g1180kcal103.9g2.5g85.6g0g
Margariini 80% keskiarvo536g3806kcal1.6g1.1g428.8g0g
Perunajauhot,rainbow1072g3473kcal1.1g868.3g1.1g15g
Vehnäjauho puolikarkea 348g1195kcal35.5g243.9g4.2g12.2g
Leivinjauhe 54g94kcal2.8g20.3g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10720g30881kcal386.2g5167g1058.6g55g
Valittu annoskoko5360g15441kcal193.1g2583.5g529.3g27.5g
Annoskoko puolitettuna2680g7720kcal96.6g1291.8g264.7g13.8g
Arvot/100g100g288kcal3.6g48.2g9.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172901