Jauhelihakeitto Ipatzun tapaan

Ruskista jauheliha ja kaada ylimääräinen rasva pois.

Kuori peunat, sipuli ja juurekset, leikaa kuutioiksi.

keitä vesi, mausta pippurilla, chilillä, paprikalla ja chilikastikkeella, lisää sipuli ja anna hautua noin 15 min.
Lisöö juurekset ja hauduta artti, lisää peruna ja paprika anna kypsyä kunnes peruna on kiinteää.

Lisää ruskistettu jauheliha, kuumenna kiehuvaksi ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2671g0kcal0g0g0g0g
Chilikastike original, Felix40g35kcal0.7g6g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi59g165kcal5.3g4.1g13.5g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 1068g813kcal20.1g165.6g2.1g10.7g
Sipuli (kuorittu)267g72kcal3.5g12.8g0.5g4.5g
Porkkana 267g87kcal1.7g14.8g0.5g6.8g
Selleri, annos 50g134g19kcal1.3g4g0g0g
Palsternakka 134g85kcal0.7g15.8g0.5g6g
Paistijauheliha 10%534g908kcal106.8g0g53.4g0g
Paprika, punainen134g34kcal1.2g6.1g0.5g2.7g
Persilja 53g15kcal0.7g0.6g0.1g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10720g4466kcal284g459.6g142.2g70.2g
Valittu annoskoko5360g2233kcal142g229.8g71.1g35.1g
Annoskoko puolitettuna2680g1117kcal71g114.9g35.6g17.6g
Arvot/100g100g42kcal2.6g4.3g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187619