Juustoinen karppilihapulla

Pilko pekoni pieneksi, sekoita aineet keskenään.

Mausta mustapippurilla ja basilikalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 3490g11187kcal934.3g0g835.6g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]698g2356kcal83.8g0g258.3g0g
Kananmuna kuoreton 274g391kcal34.3g0.8g28.1g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia499g748kcal84.8g0g44.9g0g
Juusto, mozzarella 299g780kcal55.6g0g60.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g100g104kcal7.9g16.3g0.6g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10720g31130kcal2401.4g34.2g2456.4g4g
Valittu annoskoko5360g15565kcal1200.7g17.1g1228.2g2g
Annoskoko puolitettuna2680g7783kcal600.4g8.6g614.1g1g
Arvot/100g100g290kcal22.4g0.3g22.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229588