Kaalinlaskija

Kuumenna wokkipannu tai vastaava, laita voi ja öljy pannulle, laita muutama rosépippuri rasvaan paistumaaan hetkeksi, Lisää suikaloitu kaali ja paista melko kovalla lämmöllä niin, että kaali hiukan ruskistuu sieltätäältä ja tuoksuu makealle.

Pienennä porkkanat haluamaasi muotoon ja lisää pannulle, paista hetkinen ja lisää sitten jauheliha, aurajuusto ja koskenlaskija, paista ja sulattele ainekset kokoon ja lisää pilkottu sipuli, sekoita ja mausta suolalla, meiramilla, kurkumalla ja valkopippurilla, anna hautua n.15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl40g360kcal0g0g40g0g
Voi, 1 tl, 5 g40g292kcal0.4g0.4g32g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g100g340kcal20g0g29g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g800g224kcal4.8g47.6g1.6g20g
Kaali, valkokaali2000g422kcal24g68g4g42g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto500g1400kcal95g0g110g0g
Sipuli (kuorittu)280g76kcal3.6g13.4g0.6g4.8g
Jauheliha, sika-nauta 1600g3543kcal280g0g272g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10720g13313kcal855.6g258.8g978.4g133.6g
Valittu annoskoko5360g6657kcal427.8g129.4g489.2g66.8g
Annoskoko puolitettuna2680g3328kcal213.9g64.7g244.6g33.4g
Arvot/100g100g124kcal8g2.4g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314158