Vaniljapannukakut

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon muut aineet koko ajan sekoittaen.

Älä anna kiehua.

Lisää voi/jauhoseos valkuaisten joukkoon varovasti sekoittaen.

Paista pannulla pannukakkuja molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 22 grammaa

Peepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ricotta, Castelli2000g3400kcal260g50g240g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g1120g470kcal109.8g4.5g1.1g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g320g205kcal11.2g0.6g80g0g
Voi, 1 tl, 5 g400g2920kcal4g4g320g0g
Hera+, vaniljanmakuinen (Leader), annos 34g800g3328kcal656g56g48g8g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore160g40kcal0g14.4g0g0.2g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Ruokasooda 40g0kcal0g0g0g0g
Provena kaurajauho (1dl=45g)480g1680kcal67.2g268.8g32.2g52.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10720g24086kcal2216.4g796.6g1442.6g122g
Valittu annoskoko5360g12043kcal1108.2g398.3g721.3g61g
Annoskoko puolitettuna2680g6022kcal554.1g199.2g360.7g30.5g
Arvot/100g100g225kcal20.7g7.4g13.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384915