Tonnikalasalaatti

Revi salaatti kulhoon.

Pilko tomaatti ja kurkku joukkoon.

Sekoita mukaan tonnikala öljyineen.

Sekoita hyvin, mausta makusi mukaan - esim.

sinapilla.

Leikkaa kaksi kananmunaa puolikkaiksi salaatin päälle koristeeksi.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 1152g145kcal12.9g11.3g2.3g11.5g
Tomaatti, tuore1002g203kcal6g38.1g3g14g
Tonnikala öljyssä 1503g2852kcal407.6g0g135.3g0g
Kurkku, tuore601g60kcal3.6g10.2g0.6g4.2g
Kananmuna, keitetty 1102g1572kcal137.8g3.3g113g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10720g9666kcal1135.8g125.8g508.4g59.4g
Valittu annoskoko5360g4833kcal567.9g62.9g254.2g29.7g
Annoskoko puolitettuna2680g2417kcal284g31.5g127.1g14.9g
Arvot/100g100g90kcal10.6g1.2g4.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421751