Kesäkurpitsalisuke

Kuullota sipuli öljyssä, lisää paprikat ja kesäkurpitsa.

Lopuksi lisää tuorejuusto ja anna hautua jokunen minuutti, kunnes kesäkurpitsat ovat sopivan kypsiä.

Nauti vaikka lihapullien lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 3513g634kcal19.7g87.8g14.1g24.6g
Paprika keltainen 402g121kcal3.8g20.5g0.8g8g
Punasipuli, kuorittu, 100g301g81kcal3.9g14.5g0.6g5.1g
Tuorejuusto Creme Bonjour valkosipuli1004g3011kcal37.1g45.2g301.1g1g
Oliiviöljy 141g1243kcal0g0g140.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10720g10181kcal129g336g914.2g77.4g
Valittu annoskoko5360g5090kcal64.5g168g457.1g38.7g
Annoskoko puolitettuna2680g2545kcal32.3g84g228.6g19.4g
Arvot/100g100g95kcal1.2g3.1g8.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94716