Lohi-peruna-juustokastikepaistos

Kuori perunat ja viipaloi ne laakeaan vuokaan.

Leikka nahaton lohifile n. 1 cm siivuiksi ja lado perunoiden päälle, ripauta hieman suolaa ja rouhittua valkopippuria lohen päälle.

Valmista juustokastike: kiehauta jauhot rasvassa.

Lisää maito vähitellen samalla sekoittaen, kiehauta hetken ja lisää juusto nokaraina.

Odota kunnes juusto on sulanut ja lisää hienonnetut kovaksi keitetut kananmunat joukkoon, lisää suolaa ja valkopippuria, maista suolaisuus.

Kaada seos lohi-perunoiden päälle ja paista paistosta puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 1539g847kcal24.6g202.9g2.6g13.1g
Lohifilee 920g1796kcal171.9g0g124.1g0g
Keiju kasvisrasvalevite 80%120g864kcal0g0g95.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 120g412kcal12.2g84g1.4g4.2g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 1999g677kcal61.2g97.9g2g0g
Kasvisrasvalevite Pippurinen (Rainbow), annos 100g400g800kcal40g18.8g60g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g10g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 240g342kcal30g0.7g24.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10724g11472kcal679.8g808.6g621.2g34.6g
Valittu annoskoko5362g5736kcal339.9g404.3g310.6g17.3g
Annoskoko puolitettuna2681g2868kcal170g202.2g155.3g8.7g
Arvot/100g100g107kcal6.3g7.5g5.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108983