Lihaisa kaalilaatikko (karppi)

Leikkaa kaali suikaleiksi ja ruskista pienissä erissä voissa ja kaada kattilaan.

Mausta suolalla, valkopippurilla (ja intiaanisokerilla jos kaipaat pehmeyttä ja makeutta).

Lisää neste ruskistetun kaalin joukkoon ja hauduta hiljalleen puolen tunnin ajan.

Paista jauheliha.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kaalisilppua ja jauhelihaa, alimmaksi ja ylimmäksi kaalia.

Paista laatikkoa ilman kantta noin 200 asteisessa uunissa tunnin ajan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3497g738kcal42g118.9g7g73.4g
Lihaliemi laimennettu 233g44kcal0g7g1.4g0g
Jauheliha, sika-nauta 1399g3098kcal244.8g0g237.8g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g70g245kcal1.2g62.2g0g0g
Voi 163g1184kcal1.9g0.7g132.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10724g10616kcal579.8g377.6g757.8g146.8g
Valittu annoskoko5362g5308kcal289.9g188.8g378.9g73.4g
Annoskoko puolitettuna2681g2654kcal145g94.4g189.5g36.7g
Arvot/100g100g99kcal5.4g3.5g7.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226893