Parsakaalivuoka karppinen

* Paloittele parsakaalin kukinnot, leikkaa varsiosat suikaleiksi, mutta jätä kukkanuput kokonaisiksi.

Pane ne vähään, suolalla maustettuun veteen ja keitä 5 minuuttia.

Valuta.

* Kuori sipulit, puolita ne ja leikkaa suikaleiksi.

Hauduta sipulit voissa tai pekonisiivujen kanssa yhtä aikaisesti.

* Levitä sipulit voidellun vuuan pohjalle.

Asettele päälle parsakaalipalat.

* Sekoita munat, kerma ja mausteet ja kaada seos vuokaan.

Kasvisten ei tarvitse peittyä, koska nesteen pinta nousee uunissa.

* Ripota päälle juustoraaste.

* Kypsennä uunissa (200 astetta) noin 40 min. eli kunnes munaseos on hyytynyt ja pinnassa on kaunis väri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 2246g788kcal103.8g43.8g6.7g56.2g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus359g1258kcal50.3g1.8g115g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1797g5932kcal35.9g53.9g628.9g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%899g2067kcal260.6g22.5g107.8g0g
Suola, annos 3g45g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 18g58kcal2.7g3.3g2.3g6.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10728g20204kcal906.6g250.6g1721.4g125.8g
Valittu annoskoko5364g10102kcal453.3g125.3g860.7g62.9g
Annoskoko puolitettuna2682g5051kcal226.7g62.7g430.4g31.5g
Arvot/100g100g188kcal8.5g2.3g16g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301994