Rukiiset teeleivät

2 teeleipää

2,5 dl luomu ruishiutaleita
2,5 dl vehnäjauhoja
1 rkl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 rkl sokeria
2 rkl ruokaöljyä
2 dl piimää (tai rahkaa)

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää piimä ja ruokaöljy ja sekoita taikina tasaiseksi.

Muotoile kaksi, n. 1 cm paksuista leipää ja paista heti 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin luomu ruishiutaleita2000g6400kcal200g1300g40g260g
Vehnäjauho, sunnuntai1300g4550kcal156g923g27.3g39g
Leivinjauhe 120g211kcal6.2g45.4g0g0.6g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 96g390kcal0g95.9g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 224g1981kcal0g0g224g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 1600g480kcal46.1g57.6g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10728g28023kcal816.6g4843.8g585.8g599.2g
Valittu annoskoko5364g14012kcal408.3g2421.9g292.9g299.6g
Annoskoko puolitettuna2682g7006kcal204.2g1211g146.5g149.8g
Arvot/100g100g261kcal7.6g45.2g5.5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365760