Liha-makaronilaatikko

Pussillinen (750g) täysjyvämakaronia painoi keittämisen jälkeen 1660g.

Paistijauhelihan paino on raakapaino.

Koko makaronilaatikon painoa ei ole punnittu ennen/jälkeen paistamisen.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Paista jauheliha+sipuli kuutioituna ja mausta makusi mukaan.

Sekoita makaronit+jauheliha keskenään ja laita voideltuun vuokaan.

Sekoita munista ja maidosta muna-maitoseos ja lisää suolaa makusi mukaan.

Lisää muna-maitoseos vuokaa makaroni-jauhelihaseoksen päälle ja paista n. 175 asteisessa uunissa hieman reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Murkku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g210g357kcal42g0g21g0g
Tumma täysjyvämakaroni, keitetty Kypsennetty (Torino), annos 100g166g274kcal13.3g51.5g1.7g5g
Kananmuna kuoreton 44g63kcal5.5g0.1g4.5g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 100g63kcal3g4.8g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1074g1523kcal128g114.4g61.4g10.6g
Valittu annoskoko537g762kcal64g57.2g30.7g5.3g
Annoskoko puolitettuna269g381kcal32g28.6g15.4g2.7g
Arvot/100g100g142kcal11.9g10.7g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211759