Katkarapu-halloumi salaatti

Viipaloi punasipuli renkaiksi.

Purista appelsiinin mehu ja lisää joukkoon hunaja, suola ja pippuri, anna punasipulin tekeytyä appelsiinimausteseoksessa muutama tunti.

Sekoita sweet chilikastike katkarapujen joukkoon.

Pilko halloumi ja paista pannulla ruskeaksi.

Lisää sipuli, katkaravut ja lämmin halloumi salaatti-kurkku pedille.

VALMISTA NAUTITTAVAKSI

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Xevis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 131g90kcal19g0g1.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Appelsiini, kuorittu 88g41kcal0.5g7.8g0.3g1.8g
Salaatti, jäävuori tuore175g18kcal1.9g1.4g0.4g1.8g
Kurkku 61g6.7kcal0.3g0.9g0.1g0.4g
Halloumi-juusto light, 100g44g96kcal11.8g0.4g5.2g0g
Hunaja 6.1g20kcal0g4.9g0g0g
Sweet Chili Sauce, Thai Kitchen6.1g12kcal0g2.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1074g580kcal67.6g39g15g8.8g
Valittu annoskoko537g290kcal33.8g19.5g7.5g4.4g
Annoskoko puolitettuna269g145kcal16.9g9.8g3.8g2.2g
Arvot/100g100g54kcal6.3g3.6g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142029