Katalonialainen lihapata

1. Ruskista paisti joka puolelta 1rkl:ssa öljyä uuninkestävässä padassa.

Lisää sipuli ja valkosipuli.

Jatka paistamista 2 minuuttia ja ota pois liedeltä. 2. Lisää vesi+lihaliemikuutio , punaviini, rusinat ja oliivit.

Kypsennä uunissa 175 asteessa kannella peitettynä 2 tuntia.

3. Nosta kypsä paisti padasta ja kääri tiiviisti folioon.

4. Suurusta paistiliemi sekoittamalla ohratärkkelystä veteen.

Kaada suurus pataan samalla kevyesti sekoittaen.

Kuumenna liedellä kiehuvaksi ja hauduta pari minuuttia. 6. Viipaloi paisti ja asettele tarjoiluastiaan.

Lusikoi kastike paistiviipaleiden päälle ja koristele halutessasi timjaminoksilla.

Tarjoa esi. lämpimien lohkoperunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Sisäpaisti262g288kcal57.7g0.3g7.9g0g
Ruokaöljy keskiarvo 7.9g70kcal0g0g7.9g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.3g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Vesi87g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi3.2g9kcal0.3g0.2g0.7g0g
Punaviini 44g31kcal0.1g0.1g0g0g
Rusina 5.2g15kcal0.1g3.2g0g0.5g
Oliivi kivetön musta rainbow58g105kcal0.3g3.3g9.9g0g
Ohrakas ohratärkkelys8.7g32kcal0g7.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1074g1136kcal119g36.4g53g3.2g
Valittu annoskoko537g568kcal59.5g18.2g26.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna269g284kcal29.8g9.1g13.3g0.8g
Arvot/100g100g106kcal11.1g3.4g4.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156355