Soijarouhevuoka

1. Kuullota silputtu sipuli voissa.

2. Lisää tomaattimurska, valkosipuli ja soijarouhe, sekä tomaattimurskan huuhteluun käytettävä vesi.

3. Anna hautua kunnes ylimääräiset nesteet poistuu.

4. Lisää puolet kermasta ja mausta esim.

suolalla, pippurilla ja yrteillä.

5. Laita puolet annoksesta uunivuokaan.

Lisää päälle puolet mozzarellasta ja koskenlaskijasta ja osa juustosta.

Laita päälle loppu kerma ja tomaattikastike.

Päällystä lopuilla juustoilla.

Anna paistua 175 asteessa kunnes juusto on kaunista ja uunista leijailee huumaava tuoksu.

Nauti lisänä paljon tuoretta salaattia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 7g51kcal0.1g0g5.7g0g
Sipuli (kuorittu)126g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g280g56kcal3.6g8.4g0.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7g7.3kcal0.6g1.1g0g0.1g
Soijarouhe, tumma, 30g26g85kcal13.1g7.9g0.1g1.4g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 35g116kcal0.7g1.1g12.3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g21g59kcal4g0g4.6g0g
Sinileima emmental juustoraaste (Velbo)35g137kcal10.2g0g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1074g1087kcal67.8g49g68.2g7.2g
Valittu annoskoko537g544kcal33.9g24.5g34.1g3.6g
Annoskoko puolitettuna269g272kcal17g12.3g17.1g1.8g
Arvot/100g100g101kcal6.3g4.6g6.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267458