Kaalipata

Kaali
Porkkana
parsakaali
sipuli
paloittele ja vettä päälle ja uuniin 150-175 hautumaan
paista jauheliha siihen jauhelihamaustetta
lisää jauheliha ja maggi fond cupit hautumaan uuniin pariksi tunniksi

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Ranetee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali69g15kcal0.8g2.3g0.1g1.4g
Porkkana, keitetty, suolaton 53g18kcal0.3g3g0.1g1.4g
Parsakaali, keitetty, suolaton 22g7.7kcal1g0.4g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Vesi241g0kcal0g0g0g0g
Fond cups lihaliemi (Maggi), annos 12g5.3g6.9kcal0.1g1.2g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha131g218kcal25g0g13.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1075g538kcal54.8g15.2g27g7.2g
Valittu annoskoko537g269kcal27.4g7.6g13.5g3.6g
Annoskoko puolitettuna269g134kcal13.7g3.8g6.8g1.8g
Arvot/100g100g50kcal5.1g1.4g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279974