Even makaroonilaatikko

Keitä makaroni, paista jauheliha ja mausta, sekoita ne vuokaan ja kaikki kasvikset -> Sekoita munat maidon sekaan niin että käytät vain yhden keltuaisen lisää joukkoon vähän ketsuppia tai tomaattipyrettä ja sitruunapippuria.

Kaada se pastan päälle.

Laatikon päälle juustoraaste.

ja uuniin 180 astetta 45min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Epeniilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, Myllyn paras (raaka, 1dl)146g511kcal19.7g95.7g4.2g4.7g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 131g56kcal4.4g6.3g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl51g67kcal6.7g0.2g4.2g0g
Gouda juustoviipaleet (Euroshopper)26g95kcal6g0g7.9g0g
Paprika punainen 18g5.1kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Purjosipuli, annos 20g5.8g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g22g4.4kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 117g374kcal31.2g0g27.9g0g
Ketsuppi, Pirkka5g5.3kcal0g1.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1075g2245kcal137.2g211.8g91.4g11.6g
Valittu annoskoko537g1123kcal68.6g105.9g45.7g5.8g
Annoskoko puolitettuna269g561kcal34.3g53g22.9g2.9g
Arvot/100g100g209kcal12.8g19.7g8.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355158