Dal-kaali-tomaattikeitto

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli ja kaali.

Lisää rajah-maustetahna, tomaattimurska ja vesi.

Lisää linssit sekä liotetut ja keitetyt dal-ryynit (tai kik-herneet) sekä liotetut ja keitetyt pavut.

Anna kiehua 45-60 minuuttia.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 36g48kcal3g6.3g0.7g1.8g
Papu valkoinen, keitetty 40g43kcal3.4g5.6g0.1g2.8g
Sipuli 31g10kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Kaali, valkokaali54g11kcal0.6g1.8g0.1g1.1g
Tomaattimurska 72g21kcal0.4g3.8g0.1g1.4g
Rajah Mild Curry Paste (10g)8.9g13kcal0.3g0.8g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 268g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 27g85kcal6.5g12.3g0.5g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1075g484kcal29.2g64.2g7.6g20g
Valittu annoskoko537g242kcal14.6g32.1g3.8g10g
Annoskoko puolitettuna269g121kcal7.3g16.1g1.9g5g
Arvot/100g100g45kcal2.7g6g0.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140916