Rössypotut

Silppua sipuli ja kuutioi, perunat, porkkanat sekä lanttu.

Keitä kasvikset lähes kypsiksi lihaliemellä/pippurilla/voilla maustetussa vedessä ja lisää sitten keiton sekaan kuutioitu rössy.

Hauduta miedolla lämmöllä, kunnes rössy on pehmennyt.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veripalttu (Tapola), annos 200g58g132kcal6.3g9.8g9.2g0g
Vesi313g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g81g49kcal1.2g10.6g0.1g0.7g
Lanttu 23g6.5kcal0.2g1g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala6.9g19kcal1.4g0.3g1.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g2g0.1g0.8g
Valio voi4.7g34kcal0g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1075g509kcal19g49.2g29.4g4.4g
Valittu annoskoko538g255kcal9.5g24.6g14.7g2.2g
Annoskoko puolitettuna269g127kcal4.8g12.3g7.4g1.1g
Arvot/100g100g47kcal1.8g4.6g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322484