Kaalikeitto

Suikaloi kasvikset, sekoita ainekset kattilaan ja anna hautua miedolla lämmöllä pari tuntia.

Mausteeksi kasvisliemikuutiop tai pari

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g208g50kcal2.5g7.1g0.4g4.4g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka42g4.6kcal0.5g0.5g0.1g0.4g
Mutti paseerattu tomaatti (valkosipuli) (Mutti), annos 90g38g11kcal0.6g1.9g0.1g0g
Vesi208g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1075g154kcal8.2g23g1.4g11g
Valittu annoskoko538g77kcal4.1g11.5g0.7g5.5g
Annoskoko puolitettuna269g39kcal2.1g5.8g0.4g2.8g
Arvot/100g100g14kcal0.8g2.1g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405913