Venäläinen sillisalaatti

Keitä perunat ja porkkanat.

Keitä punajuuret erikseen.

Kuori ja raasta sipulit.

Paloittele sillifileet.

Lado syvään astiaan vuorotellen 1)raastetut perunat, 2)dippikastike, 3)raastetut sipulit, 4)silli paloina 5)porkkanaraaste, 6)dippikastike, 7)punajuuriraaste, 8)dippikastike.

Tarjoa lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 125g95kcal2.3g19.3g0.2g1.2g
Sillifilee, n.30g/kpl Euroshopper75g120kcal8.3g9.8g5.3g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Punajuuri 75g29kcal0.8g5.2g0.2g1.9g
Porkkana, keitetty, suolaton 63g21kcal0.4g3.5g0.1g1.6g
Valkosipuli & yritti dippikastike (Grillimaisteri), annos 100g125g260kcal3.7g7.7g23.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1075g1089kcal33g98.2g59.4g12g
Valittu annoskoko538g545kcal16.5g49.1g29.7g6g
Annoskoko puolitettuna269g272kcal8.3g24.6g14.9g3g
Arvot/100g100g101kcal3.1g9.1g5.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430492