Makaronipata

Paista jauheliha ja sipulit (2 kpl).

Keitä makaronit (3dl raakaa).

Kuullota ja hauduta pannussa porkkanat (3 isoa) ja paprika (1 melko iso).

Mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Hennavak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha167g277kcal31.7g0g16.7g0g
Paprika punainen 83g24kcal0.8g3.8g0.3g1.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g83g23kcal0.5g5g0.2g2.1g
Makaroni, tumma 69g247kcal9.3g45.2g2.1g4.1g
Sipuli 33g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Ruokakerma Valio 5%83g50kcal1g2.3g4.2g0g
Ruokaöljy keskiarvo 19g166kcal0g0g18.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1075g1595kcal87.4g115.8g84.6g16.8g
Valittu annoskoko537g797kcal43.7g57.9g42.3g8.4g
Annoskoko puolitettuna269g399kcal21.9g29g21.2g4.2g
Arvot/100g100g148kcal8.1g10.8g7.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99341