Karppaajan pannari

Erottele valkuaiset ja keltuaiset.

Sekoita keskenään keltuainen, rahka ja psyllium ja suola.

Vatkaa hieman valkuaisia ja lisää joukkoon.

Paista voissa kauniin ruskeaksi molemminpuolin.

Annoksen voi halutessaan tarjoilla joko juustojen kanssa kuten valko tai sinihomejuston tai makeana marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g248g421kcal37.1g0g29.7g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 225g133kcal22.1g6.7g0.9g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g34g3.4kcal0.5g0g0.2g28.7g
Voi 32g229kcal0.4g0.1g25.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1075g1572kcal120.2g13.6g112.8g57.4g
Valittu annoskoko538g786kcal60.1g6.8g56.4g28.7g
Annoskoko puolitettuna269g393kcal30.1g3.4g28.2g14.4g
Arvot/100g100g146kcal11.2g1.3g10.5g5.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268609