Linssikeitto

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä ja sirottele paprikapulveri sekaan.

Sekoittele.

Sipulin ei tarvitse ruskistua vaan saada vain hieman väriä.

Kuori perunat ja pilko pieniksi paloiksi.

Lisää kaikki ainekset ja keitä kannen alla n. 35min.

Lisää tarvittaessa suolaa sekä mustapippuria.

Tarjoile sopan kanssa leipää ja juustoa.

Sitruunasiivuista saat kivaa makua soppaan.

Lähde: Kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 7.6g67kcal0g0g7.6g0g
Paprikajauhe 0.6g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Linssi, punainen, Go Green84g274kcal20.3g41.4g0.8g10.1g
Vesi352g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kasvis (Knorr), annos 28g7.9g10kcal0.2g0.5g0.7g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g34g20kcal0.5g4.4g0g0.3g
Tomaattipyree, Pirkka8.4g6.9kcal0.3g1.6g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1075g785kcal44g100.4g18.8g23g
Valittu annoskoko538g393kcal22g50.2g9.4g11.5g
Annoskoko puolitettuna269g196kcal11g25.1g4.7g5.8g
Arvot/100g100g73kcal4.1g9.3g1.7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322442