Kekin oliivi-leseleipä

Lämmitä vesi +42 ja lisää joukkoon leseet joihin sekoitettu hiiva, sokeri ja suola.

Sekoita.

Lisää jauhot ja sulatettu rasva.

Sekoita taikina ja taputa se pellille leivinpaperin päälle litteäksi jauhotetuin käsin.

Kohota 30min.

Lämmitä uuni 225 asteiseksi.

Painele oliivit leipään.

Voitele ennen tai jälkeen leipä oliiviöljyllä, johon voit lisätä kuivattuja yrttejä.

Paista uunissa keskitasolla noin 15min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2092g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 84g340kcal0g83.6g0g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%279g697kcal39g30.7g15.6g136.7g
Kuivahiiva, annos 11g77g276kcal34.5g30.7g4.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2266g7776kcal230.9g1586.3g27.2g79.3g
Oivariini, 60 (100g)209g1151kcal2.1g2.1g125.5g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g209g1841kcal0g0g209.2g0g
Oliivi musta kivetön (Pirkka)140g166kcal1.3g6.1g18.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10752g24492kcal615.6g3479g800.4g432g
Valittu annoskoko5376g12246kcal307.8g1739.5g400.2g216g
Annoskoko puolitettuna2688g6123kcal153.9g869.8g200.1g108g
Arvot/100g100g228kcal5.7g32.4g7.4g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100531