Japanilainen kala

1. Viipaloi kalafileet kolmioiksi.

2. Laita kalat kiehuvaan viiniin kattilaan.

Lisää tuoretta inkivääriä ja soijaa.

Keitä kalaa viinissä 5 min. (Punaviinin tilalla oikesti valkoviini.)

3. Höyrytä kalaa 10 minuuttia kiehuvan viinin yläpuolella esimerkiksi metallisessa siivilässä.

4. Paahda seesaminsiemenet kuivassa pannussa ja lisää viinikastikkeeseen.

5. Tarjoile kala soija-viinikastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alkoholiton punaviini (Ebony vale), annos 160g1602g321kcal0g64.1g0g0g
Puna-ahven savustettu 2804g3155kcal471.4g0g140.2g0g
Soijakastike 801g483kcal41.4g76.1g0.6g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 136g918kcal36.6g9.4g79g16.8g
Sokeri 32g130kcal0g32g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10752g10015kcal1098.8g363.2g439.6g33.6g
Valittu annoskoko5376g5008kcal549.4g181.6g219.8g16.8g
Annoskoko puolitettuna2688g2504kcal274.7g90.8g109.9g8.4g
Arvot/100g100g93kcal10.2g3.4g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107271