Pata porsaan sydämestä

Paista pekonisilppua hetki omassa rasvassaan.

Lisää puhdistettu ja paloiteltu sydän pienissä erissä ja ruskista.

Kaada olut nesteeksi.

Anna kiehua hiljaisella tulella 30-60 minuuttia.

Lisää paloitellut kasvikset ja keitä vielä n. tunnin verran, tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarvittaessa suurusta vehnäjauhosuurusteella.

Mausta suolalla, pippurilla ja muilla haluamillasi mausteilla.

Lisukkeeksi sopii perunamuusi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 336g760kcal53.8g1.7g60.5g0g
Porsaan sydän raaka, annos 100g1680g1982kcal290.6g21.8g73.9g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 1200g511kcal4.6g49.2g0g0g
Lanttu 480g139kcal4.8g22.1g1.4g8.6g
Ruusukaali 600g147kcal8.3g11.7g3g15g
Porkkana, keskikokoinen 65g600g168kcal3.6g35.7g1.2g15g
Paprika punainen 480g141kcal4.5g21.6g1.9g9.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10752g7694kcal740.4g327.6g283.8g95.4g
Valittu annoskoko5376g3847kcal370.2g163.8g141.9g47.7g
Annoskoko puolitettuna2688g1924kcal185.1g81.9g71g23.9g
Arvot/100g100g72kcal6.9g3g2.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142959