Carbonarakastike (Keto/lowcarb)

Paista pekoni.

Kuullota valkosipuli pekonin rasvassa, Lisää tuorejuusto ja kerma.

Lisää pekoni ja anna muhia hetki.

Syö pastan kera (normi ruokavalio) ja sopii myös karpeille kasviksille.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Bluemoon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan Pekoni filee, HK2304g3686kcal483.8g6.9g2073.6g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 960g2771kcal105.6g28.8g249.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1920g6338kcal38.4g57.6g672g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g192g200kcal15.2g31.3g1.2g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10752g25991kcal1286g249.2g5992.8g7.6g
Valittu annoskoko5376g12996kcal643g124.6g2996.4g3.8g
Annoskoko puolitettuna2688g6498kcal321.5g62.3g1498.2g1.9g
Arvot/100g100g242kcal12g2.3g55.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217632