Porkkanakakku

Vatkaa munat, lisää makeutusneste ja voisula sekä yhdistetyt kuivat aineet ja porkkanaraaste.

Levitä noin sentin paksuiseksi levyksi leivinpaperitetulle vuualle.

Paista 200 asteessa noin 15 min.

Täytä kakku puolella täytteestä ja kuorruta lopulla.

Kakusta tulee aika pieni, joten isommalle porukalle kannattaa ohje ainakin tuplata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Tanjaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu951g1198kcal104.6g2.9g85.6g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g21g0kcal0g0g0g0g
Voi 699g5071kcal8.3g2.8g568.4g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g699g426kcal97.9g21g419.5g0g
Leivinjauhe 105g184kcal5.5g39.6g0g0.5g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g105g382kcal3.7g83.5g3.7g0g
Porkkanaraaste 200g1398g378kcal8.4g74.1g2.8g35g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton1398g2237kcal111.9g55.9g181.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10752g19752kcal680.6g559.6g2523.6g71g
Valittu annoskoko5376g9876kcal340.3g279.8g1261.8g35.5g
Annoskoko puolitettuna2688g4938kcal170.2g139.9g630.9g17.8g
Arvot/100g100g184kcal6.3g5.2g23.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255749