Chililihapullat

Mausteiksi chilin ja sipulin lisäksi
- valkosipulijauhe
- minttu
- mustapippuri
- Jauhelihamauste
- merisuola
- basilika
- oregano

Paista uunissa 175C noin 15min.

Voit pistää pullat vielä kiehumaan tomaattimurskasta tehtyyn kastikkeeseen, johon tulee kilo tomaattimurskaa, about desi vettä ja samoja yrttimausteita kuin pulliinkin.

Reseptistä tulee n. 29 annosta ja yksi annos painaa n. 42 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3085g5120kcal586.1g0g308.5g0g
Sipuli 353g107kcal4.4g16.9g0.7g6g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 881g565kcal28.2g42.5g30.8g0.1g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g132g353kcal11.2g67.7g1.3g17.7g
Chili paprika punainen88g35kcal1.8g7.9g0g0g
Chilikastike, Santa Maria (annos 1 rkl 20g)176g353kcal0g84.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 661g830kcal72.7g1.7g59.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10752g14726kcal1408.8g442.6g801.8g47.6g
Valittu annoskoko5376g7363kcal704.4g221.3g400.9g23.8g
Annoskoko puolitettuna2688g3682kcal352.2g110.7g200.5g11.9g
Arvot/100g100g137kcal13.1g4.1g7.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270905