Kanttarellispagetti

1. puhdista sienet, pienennä isommat, kuumassa pannussa nesteiden haihtumiseen asti
2. spagetit merisuolan ja oliiviöljyn kanssa kiehumaan al denteksi (1dl keitinnesteestä voi käyttää kastikkeena)
3. sipulisilppu ja voi sienien sekaan 15 minuutiksi
4. merisuolaa ja mustapippuria maun mukaan
5. puolet sienistä spagetin sekaan
6. annoksen päälle sieniä ja parmesania

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g448g3270kcal4.5g4.5g358.4g0g
Täysjyväspagetti (Rainbow), annos 100g3360g11256kcal436.8g2284.8g50.4g215g
Kanttarelli, tuore, annos 50g560g84kcal10.1g2.2g2.8g12.3g
Sipuli (kuorittu)336g91kcal4.4g16.1g0.7g5.7g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g112g53kcal1.7g8.2g1.3g3.4g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g560g2173kcal184.8g0g159g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10752g33853kcal1284.6g4631.6g1145.2g472.8g
Valittu annoskoko5376g16927kcal642.3g2315.8g572.6g236.4g
Annoskoko puolitettuna2688g8463kcal321.2g1157.9g286.3g118.2g
Arvot/100g100g315kcal11.9g43.1g10.7g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303333