Hallumi ja kermakasvikset

Paista hallumi neitsytkookosvoissa.

Höyrytä parsa.

Paista paprikat ja parsa samassa pannussa, jossa paistoin hallumin.

Lorauta sekaan tilkka kermaa, mausta suolalla, mustapippurilla ja valkosipulilla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Halloumi juusto1800g5400kcal396g0g432g0g
Neitsytkookosöljy, luomu (Aman prana), annos 10g24g206kcal0g0g24g0g
Paprika punainen 1152g337kcal10.8g51.8g4.6g21.9g
Parsakaali pakaste Rainbow2160g432kcal64.8g43.2g0g54g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g240g384kcal5g9.1g36g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10752g13518kcal953.2g208.2g993.2g152.2g
Valittu annoskoko5376g6759kcal476.6g104.1g496.6g76.1g
Annoskoko puolitettuna2688g3380kcal238.3g52.1g248.3g38.1g
Arvot/100g100g126kcal8.9g1.9g9.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306235