Rukiiset teeleivät

2 teeleipää

2,5 dl luomu ruishiutaleita
2,5 dl vehnäjauhoja
1 rkl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 rkl sokeria
2 rkl ruokaöljyä
2 dl piimää (tai rahkaa)

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää piimä ja ruokaöljy ja sekoita taikina tasaiseksi.

Muotoile kaksi, n. 1 cm paksuista leipää ja paista heti 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin luomu ruishiutaleita2005g6414kcal200.4g1302.9g40.1g260.6g
Vehnäjauho, sunnuntai1303g4560kcal156.3g925.1g27.4g39.1g
Leivinjauhe 120g211kcal6.3g45.5g0g0.6g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 96g391kcal0g96.1g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 225g1985kcal0g0g224.5g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 1604g481kcal46.2g57.7g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10752g28086kcal818.4g4854.6g587.2g600.6g
Valittu annoskoko5376g14043kcal409.2g2427.3g293.6g300.3g
Annoskoko puolitettuna2688g7021kcal204.6g1213.7g146.8g150.2g
Arvot/100g100g261kcal7.6g45.1g5.5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365760