Paistettu pinaatti sipulilla

Kuumenna öljy kuumaksi, paista hetki valkosipulia ja sipulia.

Lisää pinaatin lehdet, paista hetki jotta neste lähtee.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Päälle muutama pieni palanen fetajuustoa.

Tulee yksi iso tai kaksi pienempää annosta.

Jos käytät pakastepinaattia, käytä isolehtistä pinaattia.

Sulata se ensin vaikka mikrossa, valuta ja paista sitten.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Chiora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)720g194kcal9.4g34.6g1.4g12.2g
Rypsiöljy 240g2122kcal0g0g240g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 240g546kcal33.6g4.1g43.2g0g
Valkosipuli 96g104kcal7.6g15.6g0.6g2g
Pinaatti 4080g545kcal66.1g16.3g12.2g53g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10752g7022kcal233.4g141.2g594.8g134.4g
Valittu annoskoko5376g3511kcal116.7g70.6g297.4g67.2g
Annoskoko puolitettuna2688g1756kcal58.4g35.3g148.7g33.6g
Arvot/100g100g65kcal2.2g1.3g5.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372790